AdasuAnnesi Kızlar kızm 23 günlk gaz sancısından dolayı sap simplex aldk sabah ögle aksam 15 damla veriyorm 2 gündr kızıma uyku yaptı hic uyumayan bebek uyuyor kullanan aynı etkiyi yapan var mı ?
nehirege AdasuAnnesi Ben neredeyse 1 aydır Nurse harveys kullanıyorum Bizde de sürekli uyku hali var sanırım bu ilaçların geneli böyle yapıyor 🤔 bu arada bebeğim 2 aylık
Havvaylmz AdasuAnnesi evet benim bebegimede uyku yapti zor uyandiriyorum zararlimi acaba tedirginim siz doktoro danistinizmi
Tugceeeee12345 AdasuAnnesi sanki 15 biraz fazla gibi geldi ben günde 3 kere 5 er damla veriyorum etkisi oluyor çok şükür
Defnedilan34 AdasuAnnesi doğduğundan beri onu kullanıyorum hatta günde 4 kez 15 damla veriyorum hiç öyle bisey yapmadı bizde
Oykumilam Uyku yapmio aslinda bebeginizin sancisi kesildigi icin rahatliyo ve uyuo nurse harveys bitkisel oldugu icin onun icindeki yaglar sakinlik verio
didokaya büyük bir ihtimalle rahatladıgı için uyuyo bizde hiç uyku yapmadı bebekler günde ortalama 15-16 saat uyurlar uyumaları çok normal
AdasuAnnesi Karsimasaldakikiz tek seferde 15 damla sabah 15 ögle 15 aksam 15 eczacı o sekilde verdi öyle kullandk fazla mı geldi aceba 😞
Fatmanurozgr AdasuAnnesi bende kullanyorm 2 bck aylkken basldk günde 3 kez 5 damla seklinde veryorm ben ama bazen günde 2
Dorugum AdasuAnnesi ilactan kaynakli deil uyumasi gazini cikartip rahatlio rahatladigi icinde misler gibi uyuyo drumuz ole solemisti bize 20 gunluktu kullanmaya basladik 2 aylikti ameliyattan snr vermedim artik gerek kalmadi
Karsimasaldakikiz AdasuAnnesi çok fazla 😱 8 saatte bir 5 damla veriyoruz biz toplamda 15 damla oluyor. Hatta günde 1 defa da Biogaia veriyoruz 5 damla tam iyi geliyor
Derineda AdasuAnnesi bence fazla değil bizde günde 4 sefer 10 damla veriyorum doktorum öyle uygun gördü sizinki de normal yani uysun ellemeyin 😀 uyumazsa sıkıntı vardır
Mz93 AdasuAnnesi cnm bebegin daha küçük zaten uyumasi cok normal.. ben 5.aya gircem sab simpleks kullaniyorm hala ama uyku falan hakgetire.. en baslarda benimkide cok uyurdu ama damladan degil yani hiç aklima bile gelmedi. Gaz ilaci olduğundan rahatladigi için uyuyo dert etme
Fatmanurozgr AdasuAnnesi eczacı 12 damlaya kadr cıkarblrsnz dedi ama 5den basltn demsti ben hala 5 kullanyorm bence birz azalt bana fazla gelyo 15 dmla
Aselim55 AdasuAnnesi biz de aynı damlayı kullanıyoruz 40 günlüğüz doktor bize günde 3 sefer 5er damla vermemizi söyledi bence de 15 çok Fazla sanki 😕