oglumunannesiyim_- Kızlar iki buçuk aylıkken oğluma verem aşisi yaptık şuan 6 buçuk aylık ama aşi yeri bı zeytin büyüklüğü kadar şişmiş ve kızarmış acaba acile götürsem mi hafta sonu doktor yok çünkü hatta zeytinden biraz daha büyük
bucocukac_ oglumunannesiyim_- verem aşısı şişer korkmayın bir hafta kadar sürer sonra azalmaya başlar böyle dönem dönem şişlik oluyor ilk 1 yıl
oglumunannesiyim_- Bu şekilde şişen var mı acaba ne zaman gecti normalde şistigini biliyorum ama bu biraz bana fazla geldi
oglumunannesiyim_- bucocukac_ hmmm anladım ama bu biraz fazla şişmiş geldi bana şimdi babasıyla markete gitti gelince fotosunu yüklim ben nasıl yükleniyor bilmiyorum ama
Deletedmom_216 bucocukac_ oglum 5 syina yaklasti icinde irin cikti 10 gun ocne felan ebe ye sordum aşının tuttugunun belirtisiymis. Ne zaman şiser onu sormadim. Nerdeyse 1 bucuk aydir orasi kizarik, daha buyumedi de nkrmal mi acaba ya?
Deletedmom_216 oglumunannesiyim_- forumun sol ustteki 3 cizgiye giril orda resim yukleye bas. Ordan resmi yukleyip kopyala buraya yapistir☺️ direk fotograf olarak cikiyo yorumda, link olarak degil
bucocukac_ Deletedmom_216 normal normal benim oğlum suan 13 aylık hala kızarık yavaş yavaş küçülmeye başladı