yodamom çocuğum doğduğundan itibaren 10 dakikadan daha uzun süre hiç uyumazdı , o da kucağımda . bıraktığım anda feryat bağırisar ağlama. Ilk 7 ayı kucağımda 10 dakikalık uykularla geçirdi ama biz ailecek Perişan olduk. 7 ayda Cansu özel , bebek ve uyku danışmanından uyku eğitimi aldık. Eğitim esnasında annenin rahat olması çok önemli çünkü annenin stresi bebeğe de yansıyor Bizim sürecimiz rahat geçti oğlum da Belki buna hazırdı bilmiyorum 7 ay boyunca sürekli ağlayan çocuk uyku eğitiminde o kadar çok ağlamadı ben bir de şöyle düşündüm, zaten çocuğum her türlü ağlıyor uykusu gelince uyuyamıyor 24 saatin 20’si zaten ağlıyor bir de uyku eğitiminde ağlasa zannediyorum çok bir şey değişmeyecek diye düşündüm ve üç dört gün içerisinde çocuğum düzene alışmaya başladı . 10 günde de uyku eğitimi oturdu Ve böylelikle benim 10 dakikadan fazla uyumayan çocuğum 4 saat uyumaya başladı. 4 saat uyuyup uyanan Çocuğum artık bambaşka bir insana dönüşmüştü. O huysuz sürekli kaşları Çatık olan bebek gülücükler saçan huzurlu bir bebeğe dönüşmüştü. belki 10 gün yer yer ağladı ama sonunda oğlumun içindeki ponçik karakter ortaya çıktı