nazliminannesi Kızlar merhaba bu özel aşılar hakkında fikrinizi merak ediyorum yaptırıyorum ben ama sizler ne dusunuyosun bazen aklıma acaba çok çok gerekli bişey olsa devlet yaptirmazmiydi bunu diye gelmiyo değil sizler ne dusunuyosunuz bakalım
pasaklisinkukuli nazliminannesi devlet cok cok gerekli coğu şeyi karşılamıyor ilaçlar da dahil yaptırılmalı
berna52 nazliminannesi rota yaptırdım, menenjit de yaptırcam. Maliyeti yüksek olduğu için devlet karşılamıyor.
_YanakReisinAnnesii nazliminannesi devletimizin sağolsun gerekli ve maliyetli olan herşeyi gereksiz görme gibi bir problemi hep olan birşey.
nazliminannesi pasaklisinkukuli evet küçücük bebeklere bitkisel ilaç kullanmamiz gerekiyo ve biz dünya para ödüyoruz malesef
berna52 nazliminannesi hayır hiç bir yan etkisi olmadı bende okumuştum İshal, huzursuzluk vs yapar diye ama çok rahattı. Ağızdan veriliyor zaten severek içti ☺️
nazliminannesi berna52 bizde yaptırdık şuan 2 ay 25 günlük bizim aşi takvimimizde rota 2 aylıkken di 2 ay asisinda onlarida yaptırdım menenjit ve rotayı ama ishal gibi bu aralar acaba o yüzden olabilir mi diye düşündüm