Kitap_sever Arkadaşlarım bize yemeğe gelecek İnşee ALLAH 3 çeşit yemek yapmak istiyorum yaninada meze ve içeceklerle tamamlarım 3 çeşit birbirine uyan yemek önerisi istiyorum sizden aşkolar
Cnscns2309 Kitap_sever mercimek çorbası Orman kebabı şehriyeli pirinç pilavı Havuç-köz kırmızı biber yoğurtlayabilirsin
meraliredam Kitap_sever Dün misafirim vardı Kilis Tava yaptim ama tamamen kendi kafama göre ve herkes çook beğendi, adana kebabı tadında olmuştu Pirinç pilavı cacık Eşim barbunya seviyor siye bezelye havuçlu da barbunya yaptım yanına sulu bişey olsun diye Siz de kendinize ayarlayabilirsiniz
Kitap_sever relaxanne yarına İnşee ALLAH gelecekler kuru fasülye pilav yapma kararı aldım yanına da biber domates turşusu soğan sosluyorum ayran birde buzluğa çiğ köfte yapıp koymuştum belki yanına da onu koyarım sizlere de fikir olsun
lina09 Kitap_sever Hafta sonu misafire hazırladığım menüm çok beğenildi hepsi yendi mercimek çorbası Sebzeli kuzu kavurma Kremalı patates graten Lahana sarması Ispanaklı börek Yoğurtlu kapya biber patlıcan mezesi Mor havuçlu karışık salata Sütlaç
Kitap_sever lina09 vallahi bacım helal olsun ben oğlumla bunları yapmam imkan dışında kolaya kaçtım biraz ama ellerinize sağlık eminim hepsi birbirinden güzel olmuştur ❤️
_Goktugunannesi__ Kitap_sever 3 kaşık çorbası Arap tava Pirinç pilavi Ayran çorbası veya cennet çorbası Orman kebabı Pirinç pilavı Mercimek çorbası Patates püre yatağında et sote veya rosto köfte Pirinç pilavı
Kitap_sever defnemomm_ yok hayır canım şe harfi ince harf şa diye okunmuyor onun için İnşee ALLAH birde şe de uzatma var :)
crybaby Kitap_sever bence ne yaparsan yap kesinlikle bir zeytinyağlı barbunya olsun misafir menüme hep eklerim