Arasasya19 BabyKartal olur tabi 18 aylık oğluşum var ve hiç yerinde durmuyor sizde de durumlar öylemi🙀
BabyKartal Arasasya19 evet aynen öyle malesef bir saniye yerinde durmuyor duvara tırmanıp tavanda yürücek yakında
Nekwam Arasasya19 teşekkür ediyoruz efem 🥰 Vizir viziriz elbette bir de abimiz var 4.5 yaş sen bana sor halleri 🤯🤠 Ilgi cekmeyi cok iyi biliyor gelir benle oynar öper mincirir oyunu bile o kurar. Dilde geriyiz ama bu genel bir sorun sanırım 🥰
Fulya1108 Arasasya19 17,5 aylık oğlum durumlar fena hiperaktif ve aynı zaman da bana fena düşkün annnneeeeee diye peşimde dolaşıyor kucak çok istiyor bu ara kısacası düz duvara tırmanıp aynı zaman da kucağımdan ayrılmak istemiyor... zor bir dönem😵
Arasasya19 Nekwam aa bizimde 4.5 yaşında ablamız var kavga dövüş hiç bitmiyo sizde de kıskançlık oluyor mu
Yigitinannesi13 Nekwam benim oğlumda 21 aylık olacak hala konuşmuyor anne baba dede kedi havhav ve herşeye aç diyor tüm fiiller aç onun için sizin ne durumda dil gelişimi:)
Berenmehtap Gün icinde 5 dk bile oturmuyor .malesef oyuncaklarla hic oyalanmiyor kitaplara ilgisi fazla .istahi pek yok 20 kadar kelime soyluyor bazi kelimelerinde ilk hecesini soyluyor normal mi bu durum bilmiyorum .aksam uyudugu zaman azcik nefes aliyorum cunku tam bir tazmanya canavari
Arasasya19 Berenmehtap Berenmehtap tam keşif zamanları galiba buldugu her yere giriyor yorulmak nedir blmıyolar galiba daha allah yardımcımız olsun😂
Arasasya19 Nekwam ablayı krese vericem artık ben ablaya ne resim yaptırıyo nede baska bişe en azından okulda rahat rahat derslerini yapar😏