Metemommy 16aylık oğlumun dün geceden beri ateşi ve ishali var , ateşi genelde başında avuç içide çok sıcak bide ağzının içi alev gibi. Diş mi acaba . Boğaz enfeksiyonu mu diye korkuyorum ağzınıda açtırmıyor
Rainbehlul1 Metemommy aynı durumu yaşıyoruz şuan dün başladı ateş ve ishal. Nasıl ilerlesek hemen keser bilmiyorum. Doktor ilaç verdi ama henüz etkisi yok
Rainbehlul1 Metemommy enfeksiyon cıkmadı genel salgın olarak söyledi kendi doktorumuz yoktu cokta ilgilenmediler zaten aglamaktan kan aldırmak muayene ettirmek vs o kadar zor ki gercekten allah herkese yardım etsin. İshal önleyici yiyeceklere etki etmiyor pek. Şimdi reflor alıp deneyecegim. Raxerini içiremedim. 21 aylık benm oglumda.Sizede çok geçmiş olsun
Rainbehlul1 Metemommy merhaba sanırım reflor iyi geldi bize yarın daha netleşir tabii bugün bez sayısı fazlaydı. Deneyin isterseniz
Metemommy Rainbehlul1 Çok teşekkür ederim düne göre bizimde kakalı bez sayısı baya azaldı hiçbir şey kullanmama rağmen ama eğer yine artarsa denerim mutlaka