alevvela Merhaba tatlış anneler..Tutma yeri yüksek,sağlam ve sürüşü kolay bebek arabası önerileriniz nedir acaba?Uzun boylu anne baba olarak karar veremedik bizi yormayacak bir bebek arabasına..
zeynepyusufaslan alevvela joie aldık biz . Aracınız varsa ve bagajı genişse tavsiye ederim. Üstüne puset konandan . Tekerler biraz büyük ana sürüş kolaylığı sağlıyor . Eşim de uzun boylu rahat sürebiliyor
cns62033 alevvela valla sadece şunu diyeyim öyle travel sistem arabalar cok ağır katla kaldır felan zor biz ikinci arabamızı aldık kabin tipi diye geciyor tek elle kapat kaldır cok hafif biraz daha yüksekti bu araçlar.yani size göre yüksekliği bilemem sadece ağır arabalarda yoruyor. Valla
cerkezkizi59 alevvela Kraft aldık hem katlaninca minik hem suruşu kolay hem yüksek memnunuz hemde 25 kg kapasitesi var
cananelisa cns62033 Bu kabin tipi arabalara üç aylık bebek binebiliyor değil mi bende travel bebek arabası var ama çok ağır üstelik kızımın durmuyor içinde
perakus cns62033 aynen öyle bende travel aldım çift yönlü puseti cıkıyo digeri takılıyo falan güzel ama gerçekten katlanınca büyük ve ağır. Uçak yolculuğu falan yapıcaz şimdi banada kabin boy lazım hangi marka sizin?
gizemvatansever Boyum 1.80, travel sistem aldım. Ağır ama yüksek. Çift yönlü benim arabam, ilerleyen zamanlarda bastona yada kabin boya geçiş yapacağız 🤌🏼
kutayegee Travel pismanlikdir kızımda onu aldk çok ağır ve çok yer kaplıyor arabada.. oğlumda kabin tipi aldk sürücü daha yumuşak baby plus coupe aldk şuan indirimde hatta tavsiye ederim
happychilded Travel pişmanlıktır katılıyor tek artısı sürüşü iyi emniyet açısından bide iyi onun dışında berbat ağır hantal çok fazla benım annemde olduğu bınada Çin seddı gibi maşallah ın çık ın çık belimiz kırıldı 70 ını gecık annem babam zor taşıyor arabayı bide hiç dusunmemışler bi arabalı yer yapalım dıye
happychilded Eşime o kadar dedım bak sen iştesın bütün gün ben kullancam genelde şöyle hafıf bişey olsun dıye yok neymiş pazar arabasından bozmaymış diğerleri kazma adam ya her kullandığımda lanet okuyorum o derece berbat uzak durun uzak bileğini belini seven kaçsın traveldan😂
Nikita monarosealp34 ben de kullanıyorum. İnanılmaz rahat. Önceki arabamız zor kullanılıyor diye değiştirip bunu aldım
B-Ececik Üçüncü arabayı aldım ilki traveldi hantal ve yer kaplıyor. İkinci bastondu boyum 160 olduğu halde eğilmek zorunda kalarak sürdüm. Şimdi Prego Lotus aldım kabin tipi çok memnunum. Keşke en baştan kabin tipi alsaydım
churchill alevvela elele mido2 takım aldim ben pusetiyle tek arabasinida alabilirsiniz tutma kolunda uzunluk ayarı varhafif tasimasid kolay
gizematadeniz cananelisa pusetli tercih edersiniz. Pusetsiz önermiyoruz desteksiz oturmayı ogrenene kadar
cns62033 cananelisa icine örtü ser yatar canım bende 3,5 aylıktı aldım ben kraft aldım ama hamilton buldaysom alırdım daha küçük oluyor ve daha uygun
ecrinveannesi alevvela 4 baby aldık biz puset ve Bebek arabası çok hafif sürmesi basit ve tekerleri güzel dönüyor yormuyor