Sunshine__ Bide kızlar mesela bir yeri çizilince filan ne yapıyorsunuz bi yerlere sürtüyo çiziliyor ya
marsiyen Sunshine__ Bebekler için olanı var pembe kapaklı tabi azıcık sürüyoruz bir de clinikid in berelenme için stick i var ama henüz onu hiç kullanmadım.
sblnzl Sunshine__ margarin sürün anında geçiriyor 14 aylık kızım var sürekli kafasını bir yerlere vuruyor sürüyorum anında geçiyor mutlaka deneyin derim 😂
BARTUMOM Sunshine__ iki oğlum var yüzlerce kez kafalarını vurdular. Benim kullandığım bir krem var ne morariyor ne şişiyor. Bulgar kremi adı mavi küçük bir kutu ama çok katı bir krem uzun süre gidiyor. Pişik içinde birebir
YorgunEbeviyen Sunshine__ kötü çarpmış sa kesinlikle buz önermiyorum kötü sonuçlara yol açabiliyor soğuk bez koyabilirsin
Alfa_Mom Sunshine__ bizim burda bozuk demir para veya ekmek çiğneyip koyarlar işe de yarıyor gerçekten
Deletedmom_121 Sunshine__ vurur vurmaz kantaron yağı bulundururum hep pişilğe vurmaya yanmaya ilk onu sürer sonra buz vs uygularım deriyi kolay topluyor