Meryemervam Kızlar ilk defa ertesi gün hapı içeçeğim yarın eczaneden alacağım ama hangisini almalıyım ?
Themom_ Meryemervam emzirmiyorsanız zaten bir tane seçenek var Ella. Emziriyorsanız da eczacıya söyleyin o farklı olanı verir. Birde ertesi gün hapı 12 ayda sadece 2 kere kullanılabiliyor bilginiz olsun.
Laydaren Meryemervam Ella. Daha önce bunu kullandım. İlk 24 saat %98lik bir etkisi var, sonrasında etki düşer. Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi.
Meryemervam Themom_ yan etkileri var mı acaba birde bugün ilişkiye girdik eşim pek güven vermedi sabah alıp içsem engellermi igebeliği bu saate bulamam şimdi
Meryemervam Laydaren yarın içsem gebeliği engeller değilmi çünkü bugün ilişki yaşadık ve bu saate bulamam eczane
Themom_ Meryemervam ilk 24 saatte %99 koruyor. Sabah direk alıp için. Yan etkisi regl gecikmesi oluyor ben 4 ay regl olmamıştım yeni evli iken kullanmıştım.
Themom_ Meryemervam Hamile kalmaktansa bence 4 ay sorun değil:) Hem belki bana olan yan etkiyi siz yaşmayacaksınız hepimizin bünyesi bir değil sonuçta.
Edo_yekta12 Ella ve ertest kullanan birisi olarak ikisi de gebeliği engelledi fakat ella bende ara kanaması ve gerginlik yapmıştı adetimi de çok geciktirdi