naznasel yagmuryigitalp 1 yaş 8 tane var ama azılarda çıktı çıkacak ve altta 4 tane var onların yanımdada 2 adet çıktı çıkacak bembeyaz olmuşlar dişleri 4 tane birden beyazlamış 15 güne tam çıkar
yagmuryigitalp naznasel ay ay Allah yardımcınız olsun azı dişler zor diorlar doğrumu acaba ağrılı oluyormuş sanırım
naznasel yagmuryigitalp Valla hiç bilmiyorum ki gece uykudan ağlamaları var bu aralar gerçi doğduğundan beri uyku problemimiz var ama gece sık sık ağlayarak uyanıyor ondardır büyük ihtimalle🥹
yagmuryigitalp naznasel umarım atlatiriz bizimkide hiç uyumuyor gündüz uykusu hiç yok gece uykusuda 1saat çok uykusuzum dogdudndan bu yana bizimde aynı
esmaaxx yagmuryigitalp ay 8 bucuk aylik daha yok cok sancı çekti hâlâ huzursuz cok kaşınıyor beni isirmaya çalışıyor umarim bi an önce cikarda rahatlar 🙂
naznasel yagmuryigitalp Yaa hiç düzelmiyor hiç doğduğundan beri aynı uyutana kadar ağlıyorum uyumuyor direniyor uyuyana kadar bizimki çok direniyor bağırıyor ağlıyor yani her yolu deniyor zorla sonumda uyuyor ne zaman düzelecek hiç bilmiyorum işede başlıcam nasıl olacak Allah bilir
beyzzsenturkk_ yagmuryigitalp evet maalesef aşırı zormuş dışarı cıkmak istiyor cıkınca yerlere yatıyor avmde herkes bize bakıyor dövüyprmuşuz gibi sanki öyle bağırıyor kendine vuruyor bize vuruyor ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli oyun oyun nereye gitsek napsak burnumuzdan geliyor sürekli her şeye ağlıyor bağırıyor
yagmuryigitalp naznasel ah ah aynıyız kız gece uykusu 1saat bizim sizin kaç saat gündüz uykusu hiç yok
naznasel yagmuryigitalp bizimki uykuya direniyor uyudumu güzel uyur sorun uyumaması uykuya zorla direnmesi saatlerce uyutmak için her yolu deniyorum sonunda pes edip uyuyor gece uyur gündüzde uyur uykuya dalma sorunlu biizm
bkseda 10ay 19 gunluk bir tane alttan anca patladı bibara hic disi cikmicak sandik, meger yasinda cikaranlarda varmis 😂
yagmuryigitalp bkseda geç çıkan dişler sağlam olur derler büyükler sorunsuz atlatalim bu dönem inşallah
Deletedmom_117 yagmuryigitalp ewet bizim küçük kardeşimle erken çıkmış Hemen döküldü yenisi çıktı Şuan ortancanin ta ikide anca çoğalmış dişleri inci gibi hiçbir sorunu yok bizde sorun cok