susey Kızlar bebeğim 27 günlük ağzında pamukçuk var. Karbonatlı su ile silmeli miyim? Bi de normal silmeye çalıştım ama parmağımı ilerletemedim, farklı kolay önerebileceğiniz bi yöntem var mı
jelibonnnn susey gazlı bezi batırıp silebilirsin dilini. Fakat eczaneden mikostatin al hemen düzeliyor.
26merve26 susey canım bu konuyla baya cebelleşen biri olarak şuna dikkat etmelisin bu temasla bi memeye yada emzik kullanıyorsan emziğe ordan bebeğe geçen bir mantar türü o yüzden sadece bebeği temizlemek yetmiyor sen çok yoğun değilse ağızı gazlı bezle bu önemli normal bez toplamıyor onla karbonat su kazırcasına sil küçük parmağını sok falan temizle yani sonra kendi göğsünü aynı şekilde ve her emzirme sonrası sil bebeğide biraz zor bi süreç çoksa ama geçiyor eğer bi kaç gün yap geçmiyorsa sağlık ocağına yada eczaneden bi ilaç var aynı bu şekilde temizleyip o ilaçtan hemen bebeğe hem göğsüne uygula bir kaç güne kalmaz birsey inşallah. Çünkü ilerlerse meme reddi yapar kaşıntı ve ağrı yapıyor bebekte malesef
Zemiraa susey steril spanç yani gazlı bezi ılık su ile ıslatıp serçe parmağıma dolayıp o şekilde dil yanak damak temizliği yapmıştım isterseniz yapabilirsiniz
susey 26merve26 Çok teşekkür ederim dediklerinizi deniycem. Peki ne kadar suya ne kadar karbonat atmam gerekir daha küçük olduğu için cesaret edemeyip korkuyorum🤦🏻♀️
26merve26 susey yarım çay bardağına 1 çay kaşığı canım öğürüyor falan bebek korkma devam et yanakları damakları falan dolandır dil altı üstü bide bezi ağzına sürdükten sonra bi daha sürme bulaş olmasın göğüsleri aman unutma ben sürekli süsten değiştirmeyim diye göğüs pedi kullandım emzirdim karbonatlı suyla temizledim yeni göğüs pedi koydum hep bu şekilde banyodada beyaz sabunla yıkadım göğsümü
susey 26merve26 Tamam canım uğraşıcam inşallah. Bende göğüs pedi kullanıyorum hatta sağ göğüs ucum yaraydı pedden sonra düzeldi biraz ama acaba onun yarasından mı pamukçuk oldu diye de düşünmedim değil, ay bi de pedi her emmede mi yenilemiştinnn
26merve26 susey bir kaç gün dikkat et canım sonra bitiyor zaten en azından 3-4 saate bi değiştir üremesin yani bide benim sıcaklarda olunca ben terliyordum o yüzden değiştiriyordum üreme ortamı bulamasın diye
cckesra @susey benim kızımda 35 günlük ağzını açıp silmekte zorlanıyorum böyle yaptım geçti 2 gün sonra
susey cckesra Bende arkadaşın dediği gibi yaptım göğsüm dahil ağzına aldığı emzik olsun biberon olsun her şeyi karbonatlı suyla sildim, dilini de zorla sildim çok şükür atlattık ama dudaklarında bi tık var gibi sadece. Geçmiş olsun size de💕
Delice_zeytinn susey nasıl yaptınız bir tek karbonatlı suyla mı sildiniz ? Günde kaç kere? Bizde bu yüzden meme reddi yaşıyoruz maalesef :((
Delice_zeytinn susey geçmiş olsun . Kaç günde geçti günde kaç defa yaptınız ? 2 gündür günde bir def yapıyorum geçmedi
Delice_zeytinn Zemiraa kaç gün günde kaç defa yaptınız hep kadar sürede geçti ? 2 gündür günde bir defa yapıyorum geçmedi ya