cerkezkizi59 Kizlar bu korku bı bende mi var ya çok korkuyorum tikanacak falan diye sırf bunun için başlamak istemiyorum diğer anneler ise bayağı hevesli dört aylıkken geçen bile var
heygorl cerkezkizi59 korkarsanız çocuğunuza da yemeğin korkulacak bir şey olduğunu öğretirsiniz ve yeme bozukluğu oluşturabilirsiniz. Bütün bir hayatı etkilenebilir. Bu korkunuzu aşmayı deneyin
Zengo cerkezkizi59 ayni ben 8 aylik olduk hala ayni haldeyim sukur kizim benden akilli.korkma demyecem korkuyosun ama belli etme.hep gül sirit🙃korkmama ragmen blender yapmadim puturlu verdim yavas yavas biraz hafifliyo ama ben de hala korkuyorim
pantenkelebek cerkezkizi59 9 aylık hala çok korkuyorum her zaman bi şeyler yediremiyorum dün kendime evde patates cipsi yaptım ona da verdim yutarken oksurdu ama benim ödüm patladı olmuyor ben bu ek gıda işini yapamıyorum zaten çocuk da alışmadı herşeye öyle ağzını açmaz
bilememolabilir cerkezkizi59 korkunun bir faydası yok illa ki bu cocuk yicek bir gun. Ne kadar erken o kadar iyi.
cerkezkizi59 heygorl yok canım okadar da değil tüm hayatı niye etkilensin sadece bazı anneler gibi hevesli değilim ayı gelsin tabiki baslicam ama bazı anneler herşeyi tikisitiriyor ağzına ondan bahsettim
heygorl cerkezkizi59 Çok korkuyorum yazmışsınız? Ne çıkarabilirim ki? Çocuğa bunu yansıtırsanız tabii ki etkilenir bütün bir hayatı:) mesleğim bu, öyle havadan üfürmüyorum. Yeme bozukluğu yaratabilirsiniz diyorum.
atlas1655 cerkezkizi59 merhaba benim bebegım de 5.5 aylık bizde başladık verırken bende korkuyorum valla ınsanın elinde değil hele mama sandalyesinde kemerı takılıyken öksürecek diye ödüm kopuyo analık çok zormuş ınsallah sağ Salim sıkıntı çıkmadan alıştırırız bebişlerimizi 😍