alim0811 Merhaba dilan Polat rasping dipotens vs yaptıran var mı güzel sonuç alınıyor mu sezeryan alt göbeğim var biraz yaktırmak sıkılaştırmak istiyorum da kampanya da var almalı mıyım bir de beyazlatma işlemini de yaptıran var mı koltuk altı vs
Esinzhl alim0811 karapara aklayanlara destek olmak neden? Ay kadın stori atmış kahveyle ilgili. cezaevinde türk kahvesi yokmuş da istemişler bi kahve getirmişler toz şeklimdeymiş üstüne sıcak su katıp karıştırınca kahve oluyormuş. bi garipmiş. bak bak sen prenses daha önce hiç görmemiş. Durup duruken sinirlendim yine aklıma geldi 🙄 Başka yer araştırmanızı tavsiye ederim ama siz bilirsiniz tabi.
cokbilmismom alim0811 aylardır hapis yattılar tüm şirketlere el konuldu, dolandırılan parasını alamayan bir suru insan oldu. Hatta merkezlerinde atışı bitmiş makinelerle lazer yapıldığı çıktı ortaya falan hala bu ne güven ya o komik ve şaşırtıcı geldi 😂
Esinzhl alpsmother_ insan hayret ediyor dicem de artık hiçbir şeye şaşırmıyorum resmen şaşırma duygumu elimden aldılar 🥲