Mrvgrl Merhaba kızlar Bebeğim 3 aylık bile değil ve boşanıyorum. Çok da korkuyorum morale çok ihtiyacım vaar
Kkg Mrvgrl tanimiyoruz birbirimizi ama inan candan sana destek olmak isterim. Sebebiniz neydi bosanmak icin hic bilmiyorum ama bebegin ve senin icin ne yapabilirim elimden ne gelebilir. İcinde bulundugun durum cok zor sen calisiyormusun ne yapiyorsun
Matmazell_ Mrvgrl Allah yardımcınız olsun özl değilse neden acaba ne yaşadınız ettiniz bilmiyorum tabii ki çok zordur 😪
Ikram Mrvgrl bende bi cesaret bosayamiyorum seni mutsuz ediyorsa bosanmak kurtuluşun bnce ama kmse istemz yuvasi daglsn. boylesi hayrlyms deyip teselli et kndni uzulme
gozdeyrs Mrvgrl erkekler bebek sonrasında çok değişiyor düzeleceği yerde iyice kötü oluyor ne yazıkki
Deletedmom0028 Mrvgrl sebebi ne canım. Herhangi bir destek aldınız mı toparlayamayacak kadar mı kötü vaziyet. Kaç yıllık evlisin
Mrvgrl 3 yıllık evliyim kızlar hep kavga ediyorduk zaten boşanmak istediğini söyledi gitti dünde anlaşma kağıdını göndermiş. Kızımı babasız büyüteceğim için çok üzülüyorum