Dnzdmr Kızlar 1yalında fark ettik kulağının arkasında beze var doktor dişten dedi ama hala geçmedi 2yaşına gircek birdaha göstereceğim ama başına gelen varmı?
LadyGaddar Dnzdmr Lenf düğümü sanırım atesli bir hastalık yada enfeksiyon gibi durumlarda ortaya çıkıyor, büyümesini sürece sorun olmuyor
anabarbie Dnzdmr bendede oldu o bademciklerim sistiginde atesliyken olmuştu 4 5 ay hiç inmedi önemsemedim bende sonra doktora gittim doktorda önemsiz dedi jdjdjdjdj Geçti kendilingen baya bir süre sonra
Dilaradeniz Dnzdmr bende götürmüştüm oğlumun ceviz büyüklüğüne ulaşmadığı sürece sorun yok demişti. Şuan 5 yaşında ve kayboldu
LadyGaddar Dnzdmr Böyle bezelye gibimi ,dokununca tesadüfen eline geldi dimi çünkü küçük olduğu için saçlı kısımlarda ise dokunmadan belli olmuyor
LadyGaddar Dnzdmr Benim oglumdada vardı götürdüm, ceviz büyüklüğünde olmadığı sürece Bi zararı yok çoğu çocukta olan durum dedi🤷🏼♀️
Noname21 Dnzdmr boğaz enfeksiyonu olumca şişiyor bazen çocuklarda siz doktora götürün oynamayın oynadıkça büyür
aminemmm Benim bebeğimde doğduktan sonra farkettim iki taraftada vardı doktor önemli bişey değil dedi kontrol et büyürse şişlik getir de büyümedi hala aynı bebeğim 1 buçuk yaşında