Mittik-07 çocuğun ilk gördüğünde tepkisi bence okadar önemli ki. Ben kızımın hislerine cok guvenirim.3 yaşında. 16 aylıktan beri 4 farklı bakıcı ile kaldı. İlk ikisini ilk görüşte gidip sarıldı öptü. Onlardan da aynı enerjiyi aldı tabi ki. ( birisi sağlık sebebi ile birisi de asgari ücret ile iş bulduğu için ayrılmak zorunda kaldik) Ama 3. Kişiye öyle yapmadı. O kişi de 1 gün baktı ve anlaşamadık. Şimdi ki bakicimizi da çok seviyor ve onu da ilk gördüğünde sarıldı. Almaya gittiğimde eve dönmek istemiyor. Ama 3. Bıraktığımda toplam 4 saat kaldı 3 saatinde de uyuduğu halde anne nerede kaldın seni özledim dedi. Yani aslında diğer bakanlar hiç yokluğumu hissettirmiyor. Sevgi ile yaklaşıyor. Önemli olan da bu. Yedirmesi icirmesi giyirmesi kenarda dursun çocuğumun ruhu kırılmasın istediğim tek şey bu. Tabi birde kızım çok erken konuşmaya çıktı. Ne olursa olsun kendince anlatırdı. Şimdi bütün olayları anlatıyor çok şükür. Oyuzden gününün nasıl geçtiğini ne yaptığını biliyorum. İçim de rahat çok şükür.