Sermec27 Arkadaşlar oğlum 3 ay 10 günlük her iki yanağında da var bu ama tam yanak ortasında değil ben anlayamadım bu gamze mi başka bir şey mi
Dondurmalikahve Sermec27 Benim gamzemde var fakat yanak ortamda değil 😄 çok belirgin değil. Maşallah bebise ❤️
ikizleretakke Sermec27 oğlumun da böyleydi uzun uzun bakardım izlerdim gamze mi degil mi diye ☺️ Su an 2 yaşında gamzeli gamzeli oğluşum 😍
Sermec27 tantuniayrangerisiyalan kız ben çok arada kaldım bir yanım evet gamze diyor bir yanım ee bu yanak ortasından değil nasıl gamze diyor 😁
Sermec27 Dondurmalikahve çok teşekkür ederim bende yanak ortasında olmadığı için şüpheye düştüm zaten hiç yanak ortasında olmayan gamze görmedim 🥰
Sermec27 Momalpa çok teşekkür ederim hep çocuğumun gamzeli olmasını istemişimdir ilk oğlumda da istemiştim onda yok bu minikte iki yanakta da var çok tatlı duruyor 🥰🌺
defnemoms24 Benim de gamzem var ama çok belirgin değil çene ve dudak gamzelerim daha belirgin. Ama kızımın maşallah hem yanakları, hem dudak kenarı hem de çene gamzesi var 🫠 sizin bebişin de gamzesi var bence 🥰