nayirnolamaz06 Aramızda sağlıkçı arkadaşlardan Öneri almak istiyorum yaşlı bakımı okumak istiyorum ama eşim yapamazsın sen 2 çocuğa zor bakıyorsun diyo yaşlıların sorumluluğunu almak altını üstünü temizlemek kolay değil diyor yapabilirmiyim onu da bilmiyorum hastane de sağlık teknikeri olarak atanan yaşlı bakımın dan sorumlu arkadaşlar zor mu görevleri neler fikir istiyorum
Noname21 nayirnolamaz06 bel boyun fıtığı garantili zor ve sağlam mide gerektirem bir işsen bu insanların altını temizleyeceksin vücut kılına kadar alacaksın Ameliyat sonrası bakımı yapacaksın ishal olacak yatak yaraları olacak evirip çevireceksin yıkayacaksın Kaldırabiliyorsan okumana gerek yok ilan sayfalarında var zaten iş ilanı
Ucansupurge nayirnolamaz06 yaşlı ve hasta bakım gerçekten çok zor ve sabır isteyen birşey. İshal oluyor, düşüyor,yatak yaraları,sürekli kaldır indir. Yemek yedirmek problem Küçük bir bebek baktığını düşün tam manası ile öyle fakat çok daha ağır, çok daha huysuz
Bugleminannesi28 nayirnolamaz06 gorumcem okudu 2 yıl hatta o bölümden atanmak istedi ama olmadı iyi ki olmamış diyor şuan infaz koruma memuru ben tercih edemezdim sabır gerektiren bir iş yaşlılarla iç içesin bütün kişisel bakımları vs
PamukPrensesannesii nayirnolamaz06 Bende düşündüm o bölümü hatta yazdım da tercihlerim arasına yazdım ama gelmedi. Ama ben DGS ile hemşirelige tamamlanıyor diye istiyordum. Diğer türlü yapamazdım ben.
Theodora Ucansupurge su an milyon tane bebek banyo yaptirip,altini degistirebilirim asla igrenmem. Ama yasli insani düsünürken bile midem bulaniyor. Yapanlara inanilmaz saygi duyuyorum.