zekkk Kullandğınız doğal bitkisel bulaşık tableti varmı önereceğiniz çocuklara yediremiyorum tabaklara aşırı tat geliyor kimyasallar
acimavi zekkk green mom’s tu sanırım. Ben going zeero marka toz makine detarjanı kullanıyorum o da tamamen doğal içerik, bitince green mom’s veya greens mom (hangi yazım doğru emin değilim) olan tabletten alacağım
Noname21 zekkk fairy de kalıyor gerçekten ben makinaya ekstra durulamalı çalıştırıyorum sonra da sirke ile bir saatlık programda çalıştırıyorum
acimavi livanurvealpinannesi61 piyasadaki markalar (finish dahil) bolca kimyasal içerikli olduğu için doğal sormuş post sahibi
livanurvealpinannesi61 Gul-42 doğal demedim tabaklara tat geliyor yazmış arkadaş ben finish kullanıyorum tat koku yok finish de. Doğal tabletler de var. Tat geliyor yazdığı için finish de tat yok yazdım ben
123aa Frocsh kullanmıştım bugün baktım bende 13.68 di adet fiyatı ikiye bölünce de güzel yıkıyor demişti birisi diğerlerinin adeti de 6.50 ye filan geliyor zaten bende almayı düşünüyorum içime sinmiyor 7 aylık bebeğim var
dryglgl 123aa frosh da temiz içerik değil malesef bakabilirsiniz :( Green moms, life by fakir, green clean, the elite home içeriği temiz markalar
livanurvealpinannesi61 acimavi tat kalıyor yazmış o yüzden yazdım finish de kalmıyor. Özel deterjan kullanmadım hiç durulanan ürün olduğu için.
Gul-42 livanurvealpinannesi61 fınıshte koku gelıyor ama eskıden kullanıyordum ben baslıga yorum yaptım dogal yazmıs ya
livanurvealpinannesi61 Gul-42 ben finish ultimate kullanıyorum koku vs hiç olmuyor makineden makineye fark oluyor demekki.