NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kuzusuannesii ben ama hiçbir bilgim yok üstte kalsın. Nereden tasıncaksınız?
kuzusuannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben kendi memleketimde tam gün 1500 alıyorlar. Orda eşim sordu birkaç yere 3500 tl istemişler bana çok fazla geldi .
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kuzusuannesii doğrudur valla canım isterler, şaşırmadım. Tayin sebebiyle geliyorsunuz galiba. Bende evlenince geldim buraya ama beğenmiyorum 🤷
kuzusuannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala eşim orda işi . 2 kere geldim deniz var güzel olur inşallah hangi mahallede oturuyorsunuz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kuzusuannesii tam merkezinde değilim. Merkezine arabayla 10-15dk mesafedeyim ben. Benim hiç arkadaşım yok burada, belki tanışır arkadaş oluruz :)
kuzusuannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala iyi memleketine yakınmışsın . Ben uşaklıyım ailem burada yaşıyor . Eşim Eskişehirli
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kuzusuannesii 24 yaşındayım. 3,5 yaş ve 15aylık. Geçenlerde de hamile olduğumu öğrendim, 7 haftalık o da. Siz peki :)