tantuniayrangerisiyalan 1 yaş bebeğim günde bazen 5 6 7 kere kaka yapıyor. Yiyor yarım saat sonra kaka yapıyor. Doktora zaten götürücem ama normal mi acaba merak ettim böyle olan var mı?
Lalinelif tantuniayrangerisiyalan Benim kızımda 7. Ayından 12. Ayına kadar öyleydi ve bunu da sıklıkla beslediğimden oluyor diye düşünüyordum ne zaman ki yemeği azaldı yememeye başladı kaka yapması da azaldı doktorumuza da sorduğumda yeme sıklığından emme sıklığından da kaynaklana bilir dedi ve ben takip ettim doktorumuzun dediği doğru çıktı
erva97 Benim bebeğimde şuan böyle ne yese yarım saat geçmeden yapıyor günde 7-8 i buluyor. Dün doktora götürdüm doktor viral enfeksiyondanda kaynaklanabilir alerjidende dedi gözlemleyin dedi bakalım ne olacak😬
tantuniayrangerisiyalan erva97 Ya hep böyleydi ama enfeksiyon falan yok büyüdükçe daha da çoğaldı işte
erva97 tantuniayrangerisiyalan mukus yada kan yoksa alerji demeyelim bekleyelim gözlemleyelim dedi doktor
tantuniayrangerisiyalan erva97 Bizim bazen mukuslu gibi sıvı oluyo 1 kere onun dışında hep normal anlamadım gitti. Kilo alımı nasıl benimki almıyo aylardır ben buna bağlıyorum artık
erva97 tantuniayrangerisiyalan bizimde 8 kiloda kaldı 7 aylık olduk kilo alamıyor yediğini yaptığından bide sizin bebeğiniz belki alerjik olabilir bi doktor baksın alerjik bebekler böyle cok kaka yapabiliyor
tantuniayrangerisiyalan erva97 1 yaş 9 kilo ve aylardır yani bu kiloda. Persentil altı olmadığı için doktor normal diyo ama almıyo işte diyorum.
erva97 tantuniayrangerisiyalan dün ben alerji doktoruna götürdüm o söyledi alerjik bebeklerin kilo ve gelisimi daha az ve yavas oluyormus bi alerji doktoru değerlendirsin belki alerjik bebektir ona göre tedavi verir bize 3 gün gözlemleyin muayneye getirin dedi
tantuniayrangerisiyalan Lalinelif aaaa gündüz 3 kere uyuyo 3 kere uykuda mama veriyorum gece de 2 kere üstüne gündüz beslenmesi ondan mı acaba
Lalinelif tantuniayrangerisiyalan Yanlış bilgilendirmek istemiyorum sizde isterseniz böyle bi gözlemde bulunun biz böyle yaşadık belki sizinki farklıdır ama inş böyledir çünkü doktorumuz korkulacak birsey yok demişti bize