unalll Kızlar merhaba Anneme satış yapması için hesap açmayı düşünüyoruz Yalnız isim konusu kafamızı çok kurcalıyor 🥲🥲 Nasıl bir bulmamız gerekşyor ? Bu arada evde dikiş nakış, kanaviçe, örgü, hediyelik ürünler yapıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var ❤️❤️❤️
Happybaby06 unalll artık herkes ismi ile açıyor bu sayfaları kolay ulaşılabilmesi için tulin_desing olabilir illa modern olsun isterse
TulayGeriDon unalll tülin sultan tasarımları Tülinin el emekleri Tülinden el emekleri Tülinden tasarımlar
unalll TulayGeriDon ya dedim de havalı olsun diyip duruyor 🤣🤣🤣 Benim kızımın adı nisan onun da ilk torunu Takmış kafayı nisanla alakalı olsun diye Bende bunları buldum Sizce nasıl siz olsanız takip eder misiniz; Niss Tasarım Niss Dizayn Niss Craft Sizce nasıl ?
CizerBirAnne unalll Niss Craft güzel ama bizim insanımızın dili dönmüyor, aratırken yanlış yazıyor vs derken kullanışlı olmuyor 😄 Niss Tasarım bence en ideali.
CizerBirAnne unalll ben genel olarak şu an iş harici kimseyi takip etmiyorum, o yüzden doğru olmaz benim yorumum 😄 4-5 sene el emeği yapan kişilere logo tasarlamış biri olarak söyleyebilirim ama, kullanışlı olması açısından da kulağa hoş gelmesi açısından da ben bunu tercih ederdim.
unalll CizerBirAnne güzel olue dimi tasarım çünkü yani oda sonuçta birşeyler tasarlayıp satacak. Logo konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz Bir sonraki adımızmız da o olacak 😄😄
CizerBirAnne unalll Ben profesyonel tasarım programları kullanıyordum ama şimdi canvada kolayca da yapmak mümkün. Benim yaptıklarımdan örnekler şunlar