Zohre35 Kızlar sağımla sütünü arttıran var mı sağım dışında tüm takviyeler vs her şeyi denedim sadece sağım yapmadım düzenli. Arttırıyor mu sizce
Kuzularinanasi Zohre35 sadece sagarak mi besliyorsunuz.oyleyse artar mi bilmiyrm ama ben hem emzirdim.hem de sagdim calistigim icin.evet sutum bayagi bi artti.duzenli sagdim ama oyle bigun sagip bi gun sagmazsaniz duzensiz yaparsaniz verim olmaz
cns62033 Düzenli sağım hatta süt gelmese bile yaptıgın sağımla beyne süt yetmiyor daha fazla üretmeliyim sinyali gidiyormuş.emzire hemşiresi dedi.ben sağarak veriyorum bazen azalıyor bazen artıyor ama kesilmiyorsa düzenli sağım sayesinde.ve bestlak damla işe yarıyor 1 haftada.onu da kullan
Zohre35 Kuzularinanasi hayır emziriyorum artı mama veriyorum sağarak artar mı onu merak ediyorum mamayı kesmek için
cns62033 Emziriyorsan yetmiyorsa eğer benek emdikten sonra hemen sağ.bebeğin ağzının değmesi önemliymiş
cns62033 Zohre35 evet sağmalısın ki gelsin sütün.ve yeşil mercimekli bulgur pilavını haftada bir ye mucize gibi
ilay-mom Bende her emzirme sonrası sağım yaptım daha doğrusu emzirip bebeğim uyuduktan sonra sağdım bazen 20dk bazen 30dk , yapabilirsen 3-4 saat arayla sağım yap ben öyle yaptım şimdi günde bir kere yapıyorum
Zohre35 ilay-mom başladım dediğiniz gibi yapmaya bakalım. Power pumping araştırdım ama o zor geldi yapamıcam sanırım
Ardenaden Artıyor emiyordubebegm.snra sagdim ardından ertesi gune bile sut kliyordu ve yenidogm yapmis gbi sertlesiyordu.gelnesede sut sagacksn