NatashaRomanoff 🌵🌿🪴💐🌷🌹🪻🌺🌸🌻 Kızlar sizler nasıl çiçekler kullanıyorsunuz dekor olarak masa üzerinde veya raflarınızda. Fikir arıyorum görsel atma şansınız varsa bekliyorum 🫠
Deletedmom_1111 NatashaRomanoff yapay sevmiyorum canlı daha hoş vardı Kızım yedi hepsini sıfır şaka. Şimdi ciceksiz kaldım
NatashaRomanoff Duyulurum onlardan aranjman yapıldığında (ve doğru kombinlendiğinde) evet çok güzel görünüyor ama ben güzel kombin yapamıyorum. Kaç gündür kafa patlatıyorum 40 şey beğeniyorum 41. Görünce onu da beğeniyorum o yüzden itiraf kopya çekeceğim 😁
NatashaRomanoff Deletedmom_1111 canlı çiçeklerim vardı kurudular maalesef ev aşırı güneş alıyor o yüzden beceremedim masa üzerine veya rafa olur kullanabileceğim öneriler arıyorum
LadyGaddar NatashaRomanoff Evimde hiç çiçek yok desem 😬 Ama olsun istiyorum güzel fikir gelirse bende alayım evime
NatashaRomanoff LadyGaddar benim canlı vardı çokta severim o bahar bahçe görünümleri ama bakamadım kuruttum. O yüzden masamın üzerinde dekor edebileceğim yapay plastik olur elde yıkayabileceğim öneriler olursa tadından yenmez 😀
LadyGaddar NatashaRomanoff Bana çok hediye geldi ama hiçbirine bakamadım ne dediyseler yaptım ona rağmen çuruduler En güzeli yapay diğerleri sorunca üzülüyorum çünkü
NatashaRomanoff ZeydsMom gül fikri çok güzel evet çok baktım ona da beyaz ve siyah karışık mutfaklarda çok hoş duruyor 🌹
NatashaRomanoff bikupakahvee çok hoşlar bayıldım 💕💕 peki yemek masasınızda ya da mutfak masanızda var mı ☺️
NatashaRomanoff cinarinannesiiii nereden aldınız bu çiçekleri peki hepsi aynı yerden mi siz mi kombinlediniz