elifkanli075 Kakasını yapıyor fazlasını hatta kusmuğunu da çıkarıyor. Alltan gazını zor çıkarıyor ama yine de çıkarıyor ama uykuya gelince gündüz resmen uyumuyor yatağına yatırınca uyanıyor çıldırcam artık neden böyle sizin bebekleriniz nasıl
zehra-98 elifkanli075 bizimki de yarın 3 aylık olacak akşam olunca asla 4 saatten önce uyumuyo yani 8 de başlıyorum uyutma çabalarına 12 de uyuyo. canları öyle istiyor başka açıklaması yok. annemde der “ bazı çocuk gündüz uyumaz bazısı akşam.” Sizinki de gündüz uyumuyor. Yatarak da emziyorum bazen uyuyup kalsın da yerine koyunca uyanmasın diye ama oda olmuyo
asiltoss elifkanli075 benim de öyle kuş gibi uyuyor artık 40 çıkınca o uzun uykular bitti 3 dk uyuyor uyanıyor çıldıracak bir şey yok ama sakın 😃
milamihra elifkanli075 benimkide aynı algıları açıldı artık gözleri görüyor sesleri net duyuyor herşey onu urkutuyo uykuya geçirmiyor bu yüzden ben rutin oluşturmaya çalışıyorum aynı saatler de uyutmaya aynı saatlerde beslemeye çalışıyorum yavaş yavaş oturacak gibi