Yahyaaliannesi gulcanay süt öyle birden kesilmez ki. Terbiye olmuştur Yani yumuşamıştır. Artık gogusleriniz bebeğinizin ihtiyacı kadar süt üretir. Kontrolsüz üretim durmustur canım. Eskisine göre dha yumuşak geldiği için kesildi saniyor olabilirsin
MSG102915 Burada bi bayan yazmıştı kendisine psikolojik tedavi uygulamış hergün bebeğini soyup kendiside soyunup bebeğine memesini vermiş. 1 hafta boyunca hergün yapmış ve bebek emerken sütüm var sütüm gelecek gibi şeyler söylemiş bi sabah uyandığında üstünün ıslak olduğunu sütünün geldiğini fark etmiş. Bende denedim ama göğüs ucum yok bebeğim almıyor ağlıyor bende olmadı yani. Sende dene istersen. Birilerinde işi yaradıysa belki sendede yarar. 🤗
gulcanay MSG102915 benimde göğüs ucum yok silikon göğüs uçlarından aldım onu da tutmuyor İnşallah gelir ben de gelmesi için çabalıyorum teşekkür ederim
MSG102915 gulcanay benm sütüm kesildi kesilene kadar hep silikonla emzirdim bi türlü çıkmadı ucum sonrada sütüm kesildi zaten. İnşallah sizin devam eder.
Alibulutveanne Benim sütüm 40 gün sonra geldi 2 saatte bir sağ makina ile 10 dk ara ile sonra 5 dk bırak 2 saat sonra tekrarla benim öyle geldi instegramda emzirenanne diye bir bayan var yasemin hanım ben ondan destek alıyorum