Turuncgil Cok guzel turşu kurmuşum kornişondan 1 haftada bitti valla suyu duruyor acaba icine sarımsak salatalık felan koysam tursu gibi olur mu yine o suyu napsam
Turuncgil denizalismom biirraannee Salataliklari güzelce yikayip temizledikten sonra once bol sarımsak diziyorum salatalıkları yerlestiriyorum yine en uste sarımsak doldurup 1 kaşık limon tozu, 1 kaşık kayatuzu, 1 kaşık şeker 1 bardak sirke, bu tarif 3 lt bidon icin ustune kaynar su
ayisit biirraannee kavaklıderenin turşu yap bidon satılıyor hazır şekilde sadece içerisine sarımsak ve salatalık vs koyuyorsunuz mis gibi oluyor. 2 senedir öyle yapıyorum yumuşama vs hiç olmadı.
Sblatc Turuncgil yemek kaşığı mı ölçü olarak. Bu ölçüyü karışık turşu için de olur mu acaba? 3 litrelik kavanozum var bi tane ölçüsünü tutturamam diye yapmadım. 5 litrelik alıcam bi de
Turuncgil Sblatc deneye deneye ögrenirsin yap, bende gecen sene kurduğumda kapaklarını iyi kapatamamışım hep küf olmuştu, bu sene de yeni kapaklarla yaptim birde sicak suyla denedim gercekten kısa sürede kıtır kıtır tursu oluyo