Canyavrum Feraye_ ağzımda çoğalıyor.yutamıyorum.kusacak gibi oluyorum birden midem kalkıyor.zorlasam çıkarırım.oyüzdenn çok zorlanıyorum kendimi.açlık desen hissetmiyorum.canımın çektiği birşeyde yok .nasıl düzelirim bilemedim
Feraye_ Canyavrum aynı ben ya valla nasıl düzelir hiç bı fikrrim yok eşim zorla kendini biraz fazla ye midem genişler diyo😀
kare Diyetisyenim tahin önermişti 3 -4 tatlı kaşığı meyvenin üzerine döküyordum sabahları işe yaramıştı katkısız olanından ama
Aysulsn deletedmom1101 zkusagianne hhahahah sınırlı versin 10 kilona talibim verirsen asla hayır demem 😂
Tugcceknr Aysulsn nasıl ulaşcaz kız ben alamıyorum spora gidiyodum bekarken 46 kiloyu bulmuştum evlenince yine 40k düştüm
af00 Aysulsn gece yatarken bir muz on cici bebe iki kaşık pekmez miktarı isteğe bağlı süt bilendirdan çek iç on gün düzenli yap almaya başlarsın on günden sonra
zzggkksrnn merveumayhafsa ben de vermekten bahsetmiyorum ki zaten😄 nasıl aldığımdan bahsediyorum veremiyorum yemeyi de durduramıyorum 😄
Plnyvz Bende 41 kiloyum boyum 1.66 siz düşünün 😂 hamilelikte gördüğüm 55 kiloyu bir daha anca rüyamda görürüm sanırım vermekten daha zor almak bence bende iştahsız biriyim ama almak için çabam yok hamurişi severim mesela ama hiç yaramaz yesemde eritirim
elfrzgar Aysulsn 45 e düşmüştüm en son belki dahada zayıfladım şuan güncel kilomu bilmiyorum ama hic bu kiloyu gormemistim en düşük 48dim hep hamileligimde 70 kiloya çıkmıştım 70 den 45 e düştüm keske bir 50 kiloya cikabilsem bende