Aysulsn durucey korkudan kullanmıyorum bu tarz şeyleri ya Allah korusun kilo alacam diye başıma başka dertler açarım 🫢
durucey Aysulsn bende korkuyorum zaten böyle şeylerden Allah korusun bende yemek yesem iştahlı olsam kilo alıyorum iştah sorunu var bendede
Aysulsn Scmnezgi ya ben fazla yesem alıyorum ama işte o yok bende iştahsız biriyim yemeği ağzımda bir saat öyle çiğner yutarım 😫
Scmnezgi Aysulsn sabahları aç olarak bir tatlı kaşığı karadut özü yiyin iştah açıyormuş çocuklara falan veriyorlar deneyin☺️
SiprayiL Canyavrum aşkım benim iştahım çok da alamıyorum metabolizma hızlı sanırım 🤷🏻♀️ dün gece 1de eşimle sucuk ekmek gömdük yaramadı yine 😏
Feraye_ Canyavrum bende 50 kg fazla yediğim zaman mide bulantısı oluyor sizdede oluyor mu acaba aşırı istahsizim
aliecem Aysulsn Multi vitamin isteyin doktorunuzdan çok işe yarıyor iştah artıyor bide şu iciminize dikkat edin suyu düzenli bol tüketirseniz istahiniz yerine gelir
Aysulsn aliecem evet su yu az çok içiyorum. Multivitamini aslında eczaden direk alabilirim umarım fayda eder 🤍
asell13 Aysulsn ben çok zayıftım z47 kiloydum hep 50 oldummu seviniyordum tabi doğumların etkiside oldu ama tek anladım tok olsan bile yiyeceksin mide genişliyor tokum demek yok olur yerim diyeceksiniz 😂
ikiprensannesi_gul SiprayiL sen bensin yaaağğğ 😂 diyetisyenlere ne paralar döktüm kilo almak için ama yok ya bende işe yaramıyo
Minnakordek Aysulsn koşarken ye🤣 bende peşinde koşuyorum diye kilo alıyorum çünkü hep ayakta yiyorum sayılır ne yediğimi bilmiyorum
onefinemom Aysulsn “Kilo almak isteyenler buyurun” diye bir post açmıştım. O postta diyetisyen arkadaşımın bana önerisi var. Bir deneyebilirsiniz 🌷
busraalanya Aysulsn bir bardak süt Bi kaşık fıstık ezmesi Bi avuç fındık ceviz ne varsa at Bebe bisküvisi 9 10 adet yarım bardak yulaf Blanderda bızlat Buda öğünlerden sonra günde bir defa yapabilirsin hem enerji verir hem kolorisi yüksek
Aysulsn busraalanya ya bunlarıda 1 2 yaptıktan sonra insanın uğraşası gelmiyor maalesef sonra da kilo alalım diye bekliyoruz 😅