Hanifeisrfl Merhaba,gece bazen işiyor bende vücudunu o uyku sersemiyken yıkıyorum,ağlıyor istemiyor yıkanmak.çocukta bi trajedi bırakır mı bilemedim.çişli de yatsın istemiyorum
Nikita Hanifeisrfl gece temiz giydirin uyusun sabah yıkarsınız. Benim kızım banyo yaomaya bayılır ama uykuluyken nefret ediyor
Betelgeuse_ Hanifeisrfl bezi bıraktınız da ondan mı gece isiyor yatağına? Belki henüz hazır değildir. ben henüz tuvalet eğitimi vermedim bilmiyorum ne yapmanız gerektiğini ama bence gece gece yıkanma çocuk suya sokulmaz yazık degil mi uyku sersemi haliyle. Kıyafetini değiştirinbyatagi değiştirin ama yıkama işini sabah uyaninc halledersiniz. Çok üzüldüm bu okuduguma 🥹
Uykusuzanneler Hanifeisrfl Hem uykusu dağılır hemde rahatsız olur tabi ki. Gece yıkamayın üstünü değiştirin sabah yıkamak isterseniz yıkarsınız.
Dnzdmr Hanifeisrfl yani doğal değilmi istememesi yazık yıkamayın uykusuda kaçar bu yaşımda ben bile istemem
Hanifeisrfl Betelgeuse_ bezi yazın kendi istemedi takmayı bıraktık o yüzden. Şunda gündüz problem yok hep tuvaletim geldi diyor kaçırmıyor.gece uyku sersemi işiyor heralde.bazen uyanıyor çiş için çoğu zaman işiyor ama
Hanifeisrfl Betelgeuse_ bende bilemedim ki nasıl yapsam bundan sonra sadece üstünü değiştirip yatırayım yıkamadan
twobabymom_ Kiz 2 yaşında alışmış daha ne arada da olur annesi gece gece yıkama çocuğu yazık ki bence korkar da ağlayarak tepki veriyor çocuk baksana benimki valla biraz önce kaçırmış baktim yatağı çok islak değil Üstünü değiştirdim altına bir battaniye attım hiç uyandırmadim bile uyanınca da misler gibi hem çocuğumu hem battaniyesini yıkarım gerek var mı çocuğu güzel uykusundan kaldırıp suyun altına sokmaya sen ister misin gece seni uyku arasında fıskiye nin altına tutsunlar
Hanifeisrfl twobabymom_ yatak ve üstü sırılsıklam oluyor,herşey mecbur değişiyor . Çok ağlıyor yıkama der gibi daha yıkamam bu sondu:(
minervadefne Ben alez çarşaf alez çarşaf seriyordum 2 kat işediğini farkettiğimde üstünü değiştirip çarşafla Alezi alıp yatırıyordum geri çok rahat oluyordu sabah yıkıyordum