aybarstonunannesi Sol yumurtalığımda kist oluşmuş ve patlamış kan verdim cuma gidicem sonuç için prolaktin değerim yüksek çıkmış yaşayan var mı bu durumu endişelenmeli miyim
semaugr aybarstonunannesi bende dün gittim surekli kanamam oluyordu. Miyomlar patlamis dedi uc ay once dogumdada patlamisti dum gittim yine patlamis takibe alicam seni dedi yarin komtrolum war egerki boyle dewam ederse buyuk ihtimal.operasyonla alcaklar
Deletedmom_984 Çikokata kisti gibi basit bir kistse korkulcsk bişey yok içini ferah tut. Bende 3-4 tane kist vardı prolaktinim de yğksekti adet olunca patlamış adetle atıldı hiç anlamadım bile patladığını. Dr a göründün mü ne dedi ki
aybarstonunannesi Deletedmom_984 adetim normalde 4 gün sürer 10 gün sürdü kesildikten 4 gün sonrada korse giymiştim ve yine lekelenmem oldu sezeryan ameliyat yetmde ağrı olunca şüpheye düşüp gittim zaten dueumu anlatınca baktı vücudun onu yok ediyor ama hormonlarına bakmam lazım dedi kan aldı . Annemin kisti oatlamıştı rahmini aldılar geçen sene o yüzden bi tırstım