Eailesi4 2 yaş uykuya direnç asla uyumak istememe sürekli ağlama krizleri yaşıyan var mı geçiyor mu tükenmiş durumdayız 😭🤯
Betsssss Al benden de o kadar . Abisiyle aynı odada kalıyorlar 2 aydır falan ayrdım odayı sabaha kadar uyanmazdı hiç son iki haftadır yok orda yatmak istemiyor sürekli bizimle yatmak istiyor . Umarım çabucak geçer bu dönemlerimiz 😕
Eailesi4 Betsssss bizimki hiç uyumuyor dün 5 de uyudu babasıyla maf etti bizi Allah’a şükür ikizi uyudu ama oda dediğiniz gibi bizimle uyumak istiyor bunlar odalarında saatinde uyuyan çocuklardı sabrım o kadar tükendi ki 😭
itsmeyasemin Eailesi4 merhaba sorununuz gecti mi benim oglumda boyle 19 aylik cok zor durumdayim iki haftadır ne uyuyor ne uyaniyor surekli agliyor tukendik
Berilikomunannesi itsmeyasemin 31 aydan selamlar bizde de başladı uykuya direnme saatinde yatıp saatinde kalkan bir çocuktu. Herkes geçici yazmış hayırlısı
itsmeyasemin Berilikomunannesi evet öyle oldu geçti ama gecerken yeni bir uyku düzeni baslatti gündüz uykusu uyumuyor gibi şimdi de neyse şükür diyorum o uyku gerilemesi zamani ne gece ne gündüz uyuyordu