Zehrabaysan kızlar sma optipro kullanıyordum çok memnundum 2. aya yaklaşırken bebeğimde çok gaz ve tuvaletini yapamamaya başladı mama öneriniz var mı
gokce3535 Zehrabaysan hipp organik combiotic kesınlıkle önerırim bebegım doğduğundan beri kullanıyoruz hiç kabız yapmadı gaz yapmadı kilo alımıda çok güzel
Zehrabaysan Ftet bebeğim sma yı da severek içiyor ama gaz ve kabızlık başladı hipp gaz kabızlık yapıyormu
Zehrabaysan gokce3535 bugün doktor sma comfort ya da hipp combiyotik dene dedi sma comfort yaramazsa onu deneyeceğim
Zehrabaysan karpuz_ bugün ona başladım kilo aldırıyor mu acaba ve gaza kabızlığa iyi geliyor mu?Biz sma optipro kullanıyorduk çok güzel kilo alıyordu ta ki 2.aya yaklaşıp hazımsızlık olana kadar bebeğim tuvalet yapamadığı için kusmaya başladı
karpuz_ Zehrabaysan evet kilo güzel aldırıyor. Bende çok çektim gaz ve kabızlıktan çoğu mamayı denedim en berbat gelen hipp combiotik olmuştu. Sma comfort alınca gerçekten rahatladım. Zaten aslında özellikle gaz ve kabızlık sorunu çeken bebekler için ideal bir mama
dfnddm Merhaba benim bebeğim 6 aylık refl dönemlerinde sürüm azalıyor ilk dopduğunda sma vermiştik sonra gerek kalmamıştı fakat şimdi vermem gerekiyor bazı dönemlerde sma optipro almıyor şu an tadını beğenmiyor sanırım hipp nasıl ve hangisini önerirsiniz