fatosbcr2 Bumu kullanıp memnun kalan var mı kasımdan sonra kızımın saçlarını kestiricem saç uzatan şanpuan arıyorum
aslanmommy fatosbcr2 benim oğlum keltoştu. Bunu kullanmaya başladığımda saçları hem gürleşti hem uzadı. Gerçi yine keltoş gibi duruyor ama bu defa sarışınlıktan😂 ben çok memnunum. Hemde tertemiz içerikli
fatosbcr2 akrabavuran ben onu resim çektim e bebekte görmüştüm unutmayım diye trendyoldan favoriledim😃😃
maygirl fatosbcr2 1 yildir kullaniyorum ama mokusu hic kalici degil sac uzatiyor bnce.ama biobaby bi onada bakın derim.hem kojusu daha kalici hem daha hassas atopik ciltler icn bile olani war.probiyotik icerikli zaten.sac uzatiyormusta oyle diyorlar bnde yeni kullaniyorum
maygirl akrabavuran biobaby mi?trendyoldan..oncesinde komsumdan biras aldim bugun yikadm bi bebemi begendim..trednyolda bioxcin sayfasinda var arama yerine yaz canim biobaby şampuan die ilk cikandi galiba 148 tl fiyati 500 ml
Cylnmiray fatosbcr2 bende daha yeni kullanmaya başladım.. daha ilk kullanımda aşırı beğendim. Küçücük bir damla bile çok köpürüyor ve mis gibi yumuşacık yaptı kizimn saçını. Aşırı memnun kaldım. 2 sene nerdeymişim diye soruyorum şimdi kendime 🫠🌸
livanurvealpinannesi61 fatosbcr2 saç uzattığını düşünmüyorum şahsen. İki çocuğuma da kullandım hiç saç uzatmadı. Aşırı göz yakıyor 2 kutu almıştım bitince almadım tekrar. Ben memnun kalmadım hiç göz yakıyor çok fazla.
Minigim38 fatosbcr2 e bebek te 350 tl şuan bende yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum onu saçları uzadı ama seyrek şuan 23 aylik olacak aklı iyice yetiyor her yıkamamda gözüm açıyor diye ağlıyor banyoyu çok seven bebeğim artık girmez oldu🥺