imaddesi sudess 2. Ay aşılarının 2. Dozu olduğu için vücut bağışıklık kazanmış oluyor diye biliyorum. Ateş yapmayacaktır, umarım yapmaz
fisnereceli Huzursuzluğu olmadı ama ateş yaptı. Sabah yaptırmıştık aşılarını, gece ve sabaha karşı ateşi 38e geldi. 1 kere calpol verdim ve bolca emzirdim. Sabaha bir şeyi kalmamıştı çok şükür.
milletsanakanalizemiolacak fisnereceli biz dün aşı olduk gece ateşi çıktı üzerini soydum bekledim daha da yükselmiş sonra calpol verdim 30 40 dk bekledim yine yükselmiş duşa soktuk yine inmedi geceden beri ateşi inmiyor bizim ilk dozlarda hiç böyle olmadı en düşük ateşimiz 38.4
fisnereceli milletsanakanalizemiolacak oooo baya çıkmış 38i görmemiştik biz, ben sürekli memede tuttum gece emsin diye ıslak bez hep alnındaydı. Şimdi nasıl oldu bebeğiniz iyi mi? Rabbim hastalıklarını göstermesin🙏🏻
milletsanakanalizemiolacak sudess hastaneye geldik ağlamalara doyamadık ana kız kuzum hem aşı huysuzluğundan hemde uykusu geldiğinden öyle bir ağladı ki anlatamam size doktorumuz çok detaycı bir doktor kan verdik ben biraz nezleyim diye influenza testi verdik idrar tahlili vercez tabi çişini yaparsa kuzum inşallah kan temiz çıkarda evimize gideriz doktor kanda mikrop çıkarsa yatırcam dedi korkuttu beni hala ağl8yorum
fisnereceli milletsanakanalizemiolacak inşallah güzel haberler alırsınız Rabbim şifa versin yavrunuza, dualarım sizinle 🙏🏻🤲🏻