barbiee_ Kızlar 14 aylık kilo alımı az 9.600 kilo doktor az dedi sma aldım sevmedi başka nasıl kullanabilirinm? Ya da başka mama mı almalıyım hipp combiotikte sevmedi
akrabavuran barbiee_ marka ile alakası olduğunu düşünmüyorum canım, içine bisküvi yada meyve blender yapıp verebilirsin tadı değişir
akrabavuran barbiee_ biberonun ucunu biraz daha aç canım kes makasla, sonra 2 kaşık mama hazırla içine çeyrek şeftali rendele yada blender yap mamayla karıştır tadını sever belki. Benim kızım 7 aylık bazen mecbur böyle yapıyorum yoksa içmiyor
barbiee_ akrabavuran teşekkür ederim canım deneyim bi benimki 14 aylık 7 ölçek yapmıştım şu ana kadar hep emiyordu ama kilo alımı az doktor mamaya başla dedi bal koydum çok az pekmez koydum yine sevmedi bide uyku sorunumuz var by by damla verdim içim el vermeye vermeye
akrabavuran 2 kaşığı deneme amaçlı söylüyorum canım, baktın seviyor yarım şeftali 4-5 kaşık mama yaparsın
akrabavuran barbiee_ rica ederim, o damla hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama ben kendim kullanmadığım için bilmiyorum. Pekmez bal olmaz bence ya meyve yada hamm marka bebe bisküvisi var ondan almıştım öyle yapınca bi tık daha iyi
barbiee_ akrabavuran deneyim çok teşekkür ederim. İçeriğine baktım Melisa papatya ve ıhlamur var aslında kötüde değil