Merhaba kızlar..Bikac gündür aşırı halsizim, basım çatlıyor,vücudumun her yeri ağrıyor ve evde bir yaşına girmeye yakın bir bebeyle kosturuyorum. Derken eşim geçen akşam annemi cagirdi bikac gün kalsın yanımda diye,taksi yollayıp aldirttik hatta evinden. Emzirdigim için sadece parol icebiliyorum,sağ olsun getirmiş yaninda. İçiyorum ama bana mısın demedi kaç gündür ıhlamur içtim,papatya çayı demliyorum yine yok. Dün akşam saatlerinde annemin katarakt ameliyatı için haber geldi hastaneden,neyse ki kardeşimin izin günüydü de bebeğe evde o bakarken eşim bizi götürdü hastaneye ve bugün bu halimle sabahtan beri kosturdum durdum,akşam 5 falandı geldigimizde. Halam falan gelmiş eve, kalktım onlara ikram hazırladım çay yaptım. Şuan ölüden farkım yok,yemeği dahi zar zor yiyebildim😔
Sabahları böyle değildim,çok enerjik uyanirdim herkes sasardi enerjime,iş hayatında öğrencilerim bile sabah sabah nasi enerjiniz var hocam? derlerdi düşünün..Ama şuan berbatim ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Şimdi lütfen bana gerçekten paramın boşa gitmeyeceği bir takviye ilaç söyler misiniz? Regenesis Max kullanmistim hamileyken ama mide bulantısı yapmıştı,o yüzden son zamanlarda bırakmıştım. Hani böyle gerçekten beni dipcik gibi yapsın istiyorum..Sıkıldım çünkü bu hastalıktan 🥺