Eyllkusu Merhaba arkadaşlar 🙏4 aylık olduk💕 Demir ilacı olarak bebişlerinize hangisini kullanıyorsunuz ? Doktorunuz ne önerdi ve Kaçıncı ayda başladınız ?
Cosmosmom Eyllkusu biz sidefer kullanıyoruz 4. Ayda başladık 4 damla olarak şimdi 5. Aydayız 6 damlaya çıkardı
Suleyilmaz Eyllkusu bizde 4 ay 4 gunluguz doktorumuz sidefer newsid ve bestiron önerdi ben bestiron almayı tercih ettim yeni başladık 😊
BenMathilda Suleyilmaz Cosmosmom kabiz yapiyor mu? biz ferrum surup kullaniyoruz ama kabız yaptı.. var mi kabiz yapmayan?
Eyllkusu Cosmosmom memnun musunuz ? Sağlık ocakları da veriyor ücretsiz ve ferrum u da yazıyor doktorlar ama sideferi duyuyorum daha çok farkı nedir acaba ?
Cosmosmom BenMathilda ben kabızlık yaşamadım ama her bebeğe farklı etki edebiliyor kabızlkk yapmıyor diyemem ama içeriği güzel bir ilaç onu diyebilirim :)
Suleyilmaz BenMathilda hayır bestiron kabız yapmadı ve kokusu sebebiyle bebeğim yerken istememezlik yapmadı
Cosmosmom Eyllkusu sağlık ocağının verdiğinin içerisinde paraben mevcut olduğundan ben tercih etmedim. Doktorumuz temiz içeriği ve kabızlıkla ilgili çok az şikayet aldığı için sidefer tavsiye etti onunla devam ediyorum.
Cosmosmom Eyllkusu başlarda kiloyu baz almadık 4. Ay kilosu 7.500 dü ama alışması için 4 damla ile başladık yavaş yavaş artırmaya başladık 5. Ayda 6 damla oldu mesela