Kuzucukumsu Merhabalar oğlumun vücudunda böyle döküntüler var önce sinek ısırığı dedim ama değil herhalde sizce nedir
Sungerbob Kuzucukumsu Aynısı benim oğlumda da oldu bir gün komşum gördü aaa deterjan alerjisi olmuş dedi nasıl yani dedim onun kızı da böyle olmuş doktor deterjanını değiştir alerji yapmış demiş oda başka marka kullanınca hepsi geçti dedi belki de sizinki de öyledir
meteli Kuzucukumsu merhaba kaç aylık anne sütümü alıyor bizde böyle olduk ama bu kdr yoğun değil daha az bende mama değiştirmiştim ondan mı acaba ddm
Kuzucukumsu Sizbilirsiniz ben de benzettim ama bu zamana kadar verdiklerimden veriyorum farklı bi şey değil ki 🤷♀️😥
butterflyy_ Alerjik bebek annesi olaraktan alerjiye benzemiyor umarım kötü olmadan iyileşir doktora gidin mutlaka kaşıntı var mı
Kuzucukumsu butterflyy_ hayır kaşıntı yok kafamı karıştıran da şu bu çocuk 17 aylık 17 aydır bir şeye alerjisi yoktu extra farklı bir şey de vermedim bu ara. Birden pat diye alerji çıksr mı
hopdedik Kuzucukumsu ys kusura bakmayin da burada ne olacagini hic birimiz tam bilemeyiz doktor degiliz goturun doktora bu kadar olmus cocugun cildine yazik.. buradan medet ummayin derim
Kuzucukumsu hopdedik tabi ki götüreceğim yarına randevu aldım ama tecrübeli annelere de danışmak istedim