balpa95 Selamlar, Pınar Sibirsky’den uyku eğitimi alan var mı acaba? Veya herhangi bir uyku koçundan eğitim alan var mı? Memnun kaldınız mı, faydası oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim♥️
eyd0609 Aselinannesi0655 Aselinannesi0655 Merhaba,ben de Melodi uykudan uyku eğitimi alacağım,henüz başlamadık programı hazırlamasını bekliyorum da devamlı irtibatta oldunuz mu acaba?Birde bebeğiniz çok ağladı mı ilk başta
Aselinannesi0655 balpa95 beslenmeyi ne zaman yapacagınızı söylüyor zaten uyumadan önce beslenmeyi bitir diyor gece beslenmesini de söylüyor. Mesaj atıp bilgi alabilirsiniz
Aselinannesi0655 eyd0609 ben ondan egitim aldığımda sayfa daha yeni yeniydi ona ragmen onlrca kişiye mesaj atarak egitim aldım. Yani 3 yıl oldu egitim alalı kızım nerwdetse 4 yaş olacak . Eğitim aldığımız da 9 ayıktı hep irtibattaydık aöa şuan nasıldır bilmiyorum. Zaten ses kydı atıyor seni yönlendiriyor alşam 7 den sonra acil durumlarda dönüyo mesaj atıyo sürekli
Aselinannesi0655 eyd0609 benim bebeğim emerek uyuyordu memeyi ağzından çıkardığı an uyanıyordu ve gece de 18 sefer kalkıyordu bize üç günlük bir geçmişten tutturuyordu üç günlük gece gündüz tutturuyordu not tutturuyordu ilk gece de emerek uyumadı normal uyudu ve ilk gece kesintisiz sürdü ikinci gece 1 saate yakın ağladı yani emmek istedi Emre uyumak istedi ama ben onun hiç ağlamasına izin vermedim yani ağladığı gibi kucağıma aldım yatırdım piş piş pat pat yaptım yani yanından hiç ayrılmadım ağlamasına hiç izin vermedim o da öyle bir şey istemiyor zaten öyle yani çocuğu odaya bırak odadan çık demiyor sana
eyd0609 Aselinannesi0655 Evet bana da o şekilde söyledi, bebeğimin ağlamaması en büyük kriterdi bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz bende merak ediyorum