serife_krtkn Kizlar oğlum 5 aylık malum havalar değişti artk bn köyde yaşıyorum hatta kizimla ben şu an hastayız bademciklerimiz indi bogaz ağrısı öksürük oğluma geçmez inşallah aslında şunu sormak istiyorum artk kaç günde banyo yaptiriyorsunuz bebeklerinize
denizzalp serife_krtkn 9 aylık olduk bugün. Bir gün yıkarım bir gün yıkamam. Ama havalar soğumaya başladı. Sizde öğlen güneşinde evde sicakken yıkayın bence
cimcime1018 serife_krtkn Canım senin bebeğin küçük. Havalar da serinledi. Haftada 2 ya da 1 yıkardım yerinde olsaydım. Benim bebeğim 16 aylık haftada 2 yıkamaya başladım 1 e de dusurebilirim yakında
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU serife_krtkn benim oğlum 1 yaşında 2 güne bir banyo yaptırıyorum. Banyo yaptırmaktan korkmayın bence hiç hastalık açısından da çok iyi gelir. Ve sürekli burnunu yıkayın hasta olmadan direk atıyor o zaman
yldzzzzzz serife_krtkn benim de oğlum 7 aylık bi gün var bi gün yok yıkıyorum ama artık havalar sa soğuk 3 güne bir olur sanırım bir de gündüz yıkamaya çalışıyorum
serife_krtkn cimcime1018 aynen cnm bende de bsyi yikama takıntısı var havalar değişti evet artk oyle yapcam
Mryasmin Benim bebeğim 20 aylık 2 güne bir yaptıryrm ama Ankara dayım öğlen uykusundan önce yaptrp uyutuyorum. Hasta olduğu zamanlar ateşli ise yaptıryrm yoksa 4 günü buluyor
Brownintens Ben iki günde bir yaptırıyordum Normalde 2 hafta öncesinde kadar falan Ama şu anda 3 günde bir falan yaptırırım herhalde dördü de bulabilir korkuyorum hastalanır diye çocuklar
aybukegrsy Hergün gece uykusundan önce yıkıyordum ama artık bu ay havalar değişti bide mevsim geçişine bağlı hastalık başladı 2-3 günde bir yıkıyorum o yüzden
Angel0507 serife_krtkn 14 aylık yazın Ergün yıkarım vsuan serinledi havalar 2 3 günde bir yaptırıyorum
Lre serife_krtkn her gün yıkıyorum , o gün yıkayamadıysam ertesi gün mutlaka😍 ek gıdada yıkamadan olmuyor yediği şeyleri saçlarına karar sokuyor💕🎈
cokbilmismom serife_krtkn her gün yıkıyordum bu hafta her gün yıkandım ama iki günü geçirmedim 5 aylık. Banyo yapınca hastalık olmaz ki ev ortamı sıcaklığı iyiyse bir şey olmazsa önemli olan duştan sonra cereyanda bırakmamak rüzgar almasın yeter. Duş alıp dışarı çıkarmam mesela. Ya geldikten sonra yıkarım ya da yıkadığım gun hemen çıkmam dışarı
maygirl serife_krtkn 2023 mayis ayinda dogmustu bebegim havalr birden isindi scaktan etkilenmesin isilik olmasin die eylul sonuna kadar gunluk yikadim snra havalar serinleri 1 yada 2gune bi yikadim.oğle saatlerinde hep.halen ayni sekil dewam.gecmis olsun