Melisa_ Herkeze iyi günler.. önceki postuna yazdım ama cevap veren yoktu 9 gündür adetim ve kasik agrisi oluyor 2gundur böle bisey başına gelen varmi içime bi korku düştü ilk defa böle oldum
Melisa_ Milo evet çok normalde 4 5 gun sürer taş batlasin 6 yanj 10 gün olcak niye böle oldu bilmiyorum
Milo Melisa_ yeni mi dogum yaptınız ? Bir yıla kadar normal diyorlar adet gunlerinin cogalıp azalması. Ben 14 gün az az kanadığımı hatırlıyorum korkmayın . Sonrakı aylar yerinde oluyordu 6 gün yani .
Milo Melisa_ ha şimdi anladım onda bir doktora gözükün isterseniz ne olur ne olmaz bir muayne etsin. Ben yeni dogum yaptınız sandım kusura bakmayın . Yanlis yönlendirmek istemem. Öyle 10 gün fazla
Milo Melisa_ korkma canım 5 dakikalık işlem zaten sancı yok falan yok . Dogum hepimizde iz bırakıyor zaten sakin ol biraz . Dahada kötüleşir diye de bir düşün istersen
Melisa_ Milo bakalım biraz daha beklim olmasa gidicem Allah herkese iyi ebeler çıkarsın karşısına yoksa diğer türlüsü çok zor dogum olunca insanların bir tik daha anlayışlı olması lazım ama nerde herkes bir olmuyor..