ikincibaharrrr Kızlar bu gün yorganları temizliği nasıl yapılıyor temizlenen gerek de yıkanıyor mu ne yapılıyor nasıl yapılıyor hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz
Mathilda_ ikincibaharrrr yün mü elyaf mi yorganınız yünse eğer açıp öyle yıkamak gerekiyor benimkiler elyaf makineye atıyorum bazende leğende suya basıyorum mis gibi oluyor
myarenb ikincibaharrrr yünü yıkamak sıkıntı, dikmesi ayrı sıkıntı halı yıkamacıya veriyorum ben elyafsa makinada sıvı deterjanla yorgan programına atabilirsiniz
Rez ikincibaharrrr yün yorgansa hiç bulaşmayın, bulunduğunuz yerde bu işi yapan var mıdır yıkayıp tekrar diken yani, o da güvenilir olmalı çer çöp katabiliyorlar içine
Yonca29 ikincibaharrrr o zaman onları acip sopayla dövmenn yikaman kurutman ondan sonra tekrar yorgan yapman gerekir yun yorgan çok zor
Rez ikincibaharrrr ne demek ben direkt bu işi yapan kadınlar var onlara veriyorum evlerinde yapıyorlar ama bakıyorum her şeyine sonra dikim yapıyorlar , siz de bir araştırın vardır mutlaka
_Goktugunannesi__ ikincibaharrrr yün yorgana eğer onu yıkamak çırpma asmak kurutmak baya zor ve uğraştırıcı iş elyafsa direk makineye atıp balkonda kurutabilirsiniz