Zefna Kızlar bebeğim birkaç gün sonra verem aşısı olacak. Ondan sonra çok ateş oluyormuş. İki aydır hasta etmeden büyüttük ve ateşten çok korkuyorum. Alınacak bir önlem bilen var mı? Sizler nasıl geçirdiniz ?
Defnecikkk Zefna ben çarşamba günü yaptırdım. Açıkçası ben ateşin 38 olmasin8 beklemedim verdim calpol gelince. 6 saat arayla 3 kere verdim 2 cc
Etmeninannesi Zefna aşıdan yarim saat önce calpol verin bana doktor söylemişti ateşi de 38'i geçmedi sadece huzursuz oldu gece uyuyamadı çok. Birde banyo yaptırmamak gerekiyor 3 gün aşı yerine şu değmemesi gerekiyor aşının tutması için
Nehir19 Zefna bizde bugün olduk verem pnömokok karma 3 asi sabah olduk ateş yapmadı şuana kadar ama huzursuz memeyi emmek istemiyo ac olmasına rağmen cani yaniyo galiba uyanınca bende 1 çay kaşığı vericem calpol
Defnecikkk Zefna 37.4 u geçmedi. Sagl8k ocağında 38 olmadan vermeyin diyorlar ama bebeklerde ateş hızlı çıkıyor malesef ilaç vermeme rağmen gece uyumadan bekledim çıkar mı diye. Bugün üçüncü gün demin birdaha verdim çünkü ateşi vardı ama 38 i bulmadı
Ela_nazli Zefna canım ateşi çıkarsa ver calpol. Aşının etkisini azalıyormuş. Sürekli ölç ateşini 38 olursa ver. Benim bebeğinin ateşi çıkmamıştı. İnşallah seninkinin de çıkmaz.
Ebrus_25 Zefna canım bizde bugün olduk şimdilik ateşimiz yok ebemiz olursa 6 ya da 8 saat arayla ares düşürücü verebilirsin dedi.