Aysgl
Bende uyku egitiminin 6. Ay da oluyor diye biliyorum
Aysgl
Biz 4 ay 18 günlüğuz 6. Ayda basliycam ben insallah
Yahyaaliannesi
[bilinmeyen] uyku eğitimi için çok farklı düşünceler var bende biara düşündüm ama sonradan bebegime kıyamadım vazgeçtim. İlla uyku eğitimi vereceğim diyorsanız 4.ayda uyku gerilemesi oluyor oyuzden 5.ay gbi başlayın. Zaten bebeğiniz dha çok küçük bi düzen beklemek şuan için yanlış olur
Mrv27
Kendinizi yıpratmayın 4 ayda başlayın bir iki hafta zor oluyor ama oluyor gündüz uyuması için sabah erken kalkması lazım en geç saati 9
Aysgl
[bilinmeyen] bence boşuna uğraşma canım 6. Ayı bekle
Yahyaaliannesi
[bilinmeyen] aynen ole canım. Gerileme bitiyor diş başlıyor ne kdr eğitim versen de geri sarıyor. Eğitim vermek yerine uyku rutini oluştur öyle dha iyi olur bence. Neye alışırsa öyle gider.
Ecocan
[bilinmeyen] uyku egitimini kendinizmi yapcaksiniz nsl yapiliyo hangi yollar izleniyo
Ecocan
[bilinmeyen] ben gecen birine sordum bir küsur diyo cocuk uyucak bnm uykum kacicak 😂😂 ben bizim yapabilcemiz bi yontem varmi acaba diyorum
Tugba6336
[bilinmeyen] bende baktım evet var ama sürekli şşt pat yöntemi yazmış bulamadık ne olduğunu
Sukran34
[bilinmeyen] Oğlum 3 aylık ben çok uğraştım uykusunun düzene girmesi için ama olmadı.Kendisi oluşturdu.Bazen 11 ya da 12 gibi gece uykusuna başlıyor saat 4 te emmek için uyanıyor sonra 8 e doğru uyanıyor.Bide her uykusu geldiğinde uyutuyorum eğer uykusunu alamazsa yorgun olurmuş bu da uykuya geçmesini zorlaştırmıştır.
Sukran34
[bilinmeyen] Erken uyuması için sanırım gündüz fazla uyumamasi gerekiyor.