Ezeliko Bebeği dogdugunda tuzlu suya yatırırsak ilerde ter kokmazmış. Marine edeceklerdi cocugumu engel olmasaydım
Dilekkardag Batıl şeyler çok var ama lohusa kadın kendini üşütmemesi lazım gerçekten ciddi hastalıklar olabiliyor
bal203 eozlem bende yıkadım serdim balkona komşum geldi kapıya korkmada lohusa kadın dışarıya bu saaate çamaşır asmaz çocuk hasta olur topla hemen diye batıl inanç aslında ama sussun diye aldım sonra lohusa tek kalmaz korkuturlar üç harfliler yanına gelir dediler
frosty blztnm Banada halamı anlatmışlardı hastanede tekmiş sedyen kenarları yanmış hayal olarak 😂 Çekmeye çalışmışlar halamı kapı açılınca kaybolmuşlar . Benim eşimde 2. Haftamda gece 1 de geldi valla duamı ettim yattım yanına dua kitabı koydum Allaha şükür bise olmadı bakalım olan çıkacak mı 😅
blztnm frosty benimde babannem babama doğum yaptığında babamı uyutunca kendide uyuyakalmış davulla zurnayla babamı almaya geliyorlarmış babannem uyanamamış sonra yaşlı bir adam tokat atarak uyandırmış. Babannem hep der ki o adam kimdi bilmiyorum ama uyanamasaydım şimdi baban yoktu.
pinarinko eozlem al karısı basıyormuş, gece banyo yaptırılmazmış, yatağının altına bıçak koydular, sütle ilgili bir şey söylememek gerekiyormuş daha neler neler şimdilik aklıma gelenler bunlar
dderyasuluk frosty bende şu an aynı durumdayım bebem 26 günlük ve eşim gecede ben tekim gayet de iyiyiz 😂
suheyla92 eozlem ilk ucunu kaynanamdan duydum gule gule olayinda patladim yok artik daha neler dedim 😂 diger ikisini uyguladım niye ben de bilmiyorum işte 😅
slnpkmm sallyt konuş valla susma ben sustuğum için çok pişmanım ben inanmıyorum bu hurafelere gisin evinize ben çocuğumla baş başa vakit geçirmek istiyorum de ben demediğim için çok pişmanım
kaynanasavar eozlem aynııııı şeyler 37 günlük olduk ben gece de duş aldım valla çocuğumun yüzünü de örtmedim çocuğumla baş başa sabahladık eşim yoktu dediklerinin zıttını yaptım çocuğumun da benim de eşyalarımız sabaha kadar balkon da kurudu çamaşır da astım 10. Günden beri evde de durmuyoruz geziyoruz geç dönüyoruz çok şükür Rabbime bişey olmadı daha
minik_36 Bebek yere yakın birakilmazmiş boyu kısa olurmuş adetli kadın bakarsa onun adet kanını bebege surucekmisiz banyo suyu akşam dökülmezmiş güle güle dene sütun gider demişlerdi sari giydirme sarilik olur birsuru saçma şey insan zaten uykusuzluktan beyni oyun oynuyor yorgunluktan bunlarda albasmasi diyor
minervadefne Aselinannesi0655 bana da bi çocuk geç yürümüş kırklıyken adetli bi kadın görmeye geldi ondan yürümedi demişlerdi inanmadığım için he dedim geçtim
minervadefne İlk kızımda biri gece uyurken yastığının altına bıçak koy demişti işte yazmayayım şimdi dedim zaten gece bebek uyumuyor kocam uyanmıyor cinnet geçirirken alıp başıma daha kolay iş mi getireyim dedim kadın şok🤣 2. De hiç umursamadım kimseyi uzun yola da gittim pikniğe de gece tekte kaldım hiç kimse karışamadı bu kez