Merhaba herkese..
Mutlaka benden daha tecrubeli annelerimiz vardır aranızda.. fikrinizi, yardımınızı istiyorum.
Bebeğim 16 aylık ve şimdiye kadar iki uyku yapıyorduk ara ara 1 uyku ama son 1 haftadır tek uykuya geçiş yaptık diyebilirim ve bu durumdan oldukça memnunum aslında... cunku uykuya gecmesi cok zordu ve iki uyku bazen 40 bazen 30dakika uyuyordu. Yani cok yetersizdi benim için zaten uyuması 15 dakikamı alıyordu.. Şimdi 2 saati buluyo uyuması tabi aralarda uyanıyo, yanına gidip tekrar uyutmam lazım..
Sabahları 8.30 ve 9.30 arasında uyanıyoruz ve 14.00 gibi uykuya geciyoruz akşam da en geç 22.00 (biliyorum bebek için cok geç aslında sabah geç kalksın bende uykumu alayim diye böyle😬) uyuyoruz. Ve sorunumuz şu... sabaha karşı 5 gibi uyanıp ortalığı izliyor bebeğim ve ağlıyor bazen.. sizce bunun sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Beslenmemizde de şöyle bir problem var kesinlikle tv olmadan yemek yemiyor mutlaka cizgi filme dalıp yemek yemesi lazım yoksa imkansız yediremiyoruz. Başına böyle bişey gelen var mı? Bu durumdan nasıl kurtuldunuz??? Ve benim yardımımla yemek yiyo zaten com iştahsız olduğu icin ona bırakmak istemiyorum (biraz hemen yesin ne yediğini göreyim kafası)...
Yorumlarınızı yazarsanız cok sevinirim...