zehra0123 Merhaba oğlum 5.5 aylık grip olduk ailece şu an oğlumun burnu tıkalı sürekli doluyor çekiyorum yine doluyor önerebileceğiniz bir şey var mı anneler ? Uyku da uyanıyor sürekli düzeni çok bozuldu
Lilysa zehra0123 sterimar burun spreyi. Serum fizyolojiğin sprey formu daha kontrollü bir şekilde kullanım sağlıyor. Ben devamlı kullanıyorum arkasından da aspire ediyorum. Bir de aspire etmek için elektrikli suupurgenin ucuna takılan aparatlar var en iyi onlar temizliyor. Çok geçmiş olsun
defiy zehra0123 serum fizyolijik beş ml sıkın gğn ide 4 5 kere hatta dahs fazla şyice temizlnr geçmiş oldun
Lilysa zehra0123 ben yurt dışında yaşıyorum burada eczaneden aldım ama baktım turkiyede trendyolda baby vac diye bir markanın var aynısı. Elektrikli supurgeye bağlanan burun aspiratörü yazın çıkıyor
zehra0123 Lilysa teşekkür ederim valla oğlumu hiç durmuyor çığlık çığlığa temizliyorum inşallah işe yarar
defiy zehra0123 temizleyedebilirsiniz temizlerseniz daha iyi olur doktor gönülal var youtube da serum fizyolojiyle bebeğin burnunu açıyor onu izleyebilirsiniz hiçbir zararı yok ben kızıma doğduğunan beri yapıyorum şuan zorla yaptırıypr ama ara ara da olsa yapıyorum