Balyanak_19 mompapatya biz kullanıyoruz ama ama geri çekilme yok sadece prezervatif bir buçuk aene oldu birşey olması şükür
Talyaninannesi Alpyigit3434 Anlamadım nasıl kaydığını 2yılı dolmuştu dedimki muayeneye gidiyim bir gittim doktor kahmış çıkartıyım dedi çıkarttırdım mecbur yeniden taktırmayı düşünüyorum ama bir yandan da farklı korunma yöntemide araştırıyorum
Esross10 mompapatya işini garantiye almak istiyorsan prezervatif+geri çekilme ile korunun. Öyle rast gele değil iyi kaliteli bir prezervatif kullanın. Birde prezervatif kullandığınız da üzerine yağ, krem hiçbir şey sürmeyin yırtılıyor. Tecrübe edildi 🤭
bloggeranne mompapatya geri çekilme yapmadık sadece prezervatif ile korunduk 4.5 sene bıraktığımız ay hamile kaldım
Suzan_Pirge08 mompapatya deri altı implant yada hap. Hap da ilk ay dikkat et sonra sıkntı yok, ben Qlaraista adında bir hap kullandım gayette memnundum, hapı bıraktım hamile kaldım.
Kereminannesiii mompapatya ilk doğum sonrası 29 ay prezervatifle korundum. Korunmayı bıraktım hamile kaldım planlı bir gebelikti. 23 aydır prezervatifle korunuyorum dikkat edildiği sürece korunması güvenilir oluyor.